YLLI
| Saturday, 04.26.2008, 02:36 PM |  

Seç mu sul një yll nga qielli
Seç mu duk se ra dielli!
Fashë-fashë ndezej flakë
Po u shua pak nga pakë.

Tek pushoja un' në pyll
Tek më ndriti mua aj yll,
Thash fat' i jetës sime
Po u shua pa pipëtime.

Dhe e di pse zogjët kënduan
Dhe e di pse me mua qëndruan;
Të më zgjojnë mua nga gjumi
Se më kish marrë ëndrra posi lumi.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •