LARG
| Tuesday, 04.29.2008, 10:06 PM |  

Ne duhemi si duket shumë duhemi
Larg, shumë afër jemi

Sapo hapim ekranët ne shihemi,
Buzëqeshjet i lexojmë
Shkëmbejmë fotografitë, duhemi mbi to

Në mëngjes zgjohemi përgjumshëm, sytë pa i larë
shihemi në ekran
Lexojmë mesazhet dhe me ditët ecim
Ku vejmë Unë e Ti nuk e dimë
Sepse duhemi shumë dhe
Kurrë  nuk mund të arrijmë deri në fund

Si të çmendur virtualisht  puthemi 
Me njëri tjetrin flasim vetmevete
Pastaj me shiun e magjishëm lagemi
Kund nuk shihemi pa lule
Ne duhemi shumë shumë duhemi
Ti dhe unë vetëm këtë e dimë

Mes nesh nuk mund futet askush
Për ne asgjë të tjerët nuk dijnë
Të gjitha ama të gjitha vetëm ne i dijmë
Pse kaq larg jemi, pse kaq shumë duhemi këtë (s)e dijmë...(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •