LETERSIA SHQIPTARE - Bujar Salihu


Bujar Salihu
| Tuesday, 04.29.2008, 10:13 PM |  

Bujar Salihu
Bujar Salihu u lind më 1972 në Pogragjë të Gjilanit. Pas përfundimit të matures, më 1990 fillon studimet në Fakultetin Elektroteknikë në Prishtinë, për shkak të gjendjës së krijuar, dytyrohet të marrë botën në sy. Nga viti 1992 jeton në Zvicër.

Ka botuar përmbledhjet me poezi:

"Në xipat e vetmisë", Cyrih, (1994)
"Më pak se jetë", Rilindja, Prishtinë, (1997)
"Skeleti i dallëndyshes", Rozafa, Prishtinë (2002)

Pos poezisë  shkruan prozë e publicistikë letrare. Është anëtar i Shoqatës së Shkrimtarve të Zvicrës. Është përkthyer dhe botuar në anglishte, gjermanishte, frëngjishte, rumanishte etj.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •