Paradoks
| Tuesday, 01.02.2007, 12:47 PM |  

Ne fund te fundit
C'eshte nje dashuri
Nje shpirt, nje hije, apo nje ves
Nje Platon, nje Shekspir, apo nje Molier

Zoterinj ka pasur raste
Qe jam gjendur para fundit te gotes
Dhe kam thene
''Nje dopio konjak plus nje cigare
Eshte e barabarte me nje femer''

Dhe me vjen pra zoterinj
Te qesh dhe te vdes
Pasi ka patur raste
Qe une teper i dashuruar
Nuk pija
Dhe teper i pire
Nuk dashuroja

Shtator 1993(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •