LETERSIA SHQIPTARE - NGA SALLA E OPERIMIT!


NGA SALLA E OPERIMIT!
| Monday, 05.05.2008, 12:15 AM |  

“Meditim”

Aty e lëshova trupin dhe mora hijen,
Për mbulesë vendosa frikën,
Vdekja qëndronte në këmbë,
që të shfrytzonte gabimin.
Dora shënoi kryqin në ballë,
Heshtja mbylli qërpikët,
E fundit,,,shpresa mbante çelsin...
Narkoza e përhapi morfinën,
Dhe...???
Pa rënë prërendimi
Një rreze Dielli nga xhami i ditares
më bëri rizgjimin....!

Hospital. Stamford.16. Nëndor. 2007.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •