Mbjell lule ne Amerike
| Tuesday, 05.06.2008, 09:14 PM |  

Mbjell lule.
Gishtrinjte i fut ne dhe
e ndjej nga prekja zjarrmine e tokes...
 
Dhe syte i mbyll...
O zot!
Dheu eshte po ai dhe!
 
O zot! Me ngjan se jam aty
ne oborrin e shtepise se vjeter
duke care me thonj
 neper kacurrelat e serta, gjithe gure...
 
Dheu, po i njejti dhe ...
E toka kaq e vogel!
 
Gishtrinjte i fut me thelle
si per te mbritur prej ketu tutje
 ne kerthize te meridianit,
ne ato kacurrelat e tokes se ashper,
qe njehere s’i shtriva


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •