VJESHTA
| Wednesday, 05.07.2008, 06:03 PM |  

Edhe vjeshta erdhi
Me mordjen në dorë!
Gjithkund ku preku,
Thau pa të gjorë!

Qëndroi bashkë me;
Sharrinën e lehtë,
Që fryen e t'i ngacmon,
Eshtrat t'i sodomon!

Ke mëshirë pak o veri!
Mos fryej me aq furi,
Mos merr at' që t'ballon,
Merr at' që t'takon.

Krahu i pemës së tharë,
S'la për në mot' llastarë.
Dremit dhe ëndërron,
Fashitjet në qiellin lajmëtarë.

Edhe kjo vjeshtë kaloi,
S'la kurajo të mirë!
Gjithçka mori në të gdhirë,
Në krahët e pemës la çilimit.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30