LETERSIA SHQIPTARE - GËZIM E VAJË


GËZIM E VAJË
| Thursday, 05.08.2008, 07:07 PM |  

Dielli lindi në fushën e përgjakur,
G'zim moj Kosovë për bijt e tu.
Zjarri u shua ne tokën e robëruar,
Vaj moj Serbi per qent e tu!

Sa njerëz ndër dhe i shkretove!
Sa fise përjetë i shove!
Dhe prap bredhe si zvarritës,
Përreth gjakun t'ua thithësh!

Dhe pastaj, sa herë triumfove
Korre fitore, po u turpërove!
N'fund vallë ç'fitove?
Pëllëmba pëllëmbës ngadalë u shove.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •