Përtej
| Saturday, 05.10.2008, 06:42 PM |  

Rrahu zemra përtej rrahjes
Tej shikimit të shikova
Shkrojta vargje përtej vargjesh
Përtej ëndrrash ëndërrova.

Dhe të preka përtej prekjes
Përtej puthjes seç të putha
Ndjeva veten përtej vetes
Përtej lumturisë ç'u mbusha!(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30