LETERSIA SHQIPTARE - VRUSHKUJ DRITE


VRUSHKUJ DRITE
| Saturday, 05.17.2008, 09:53 AM |  

/Mësuesit tim, me rastin e 7 Marsit- Ditës së Mësuesit/

O mësuesi im,
Sa shumë të dua,
Ti më jep guxim
Ti më mëson mua.

Kur nisem në shkollë
Nisem me dëshirë,
Kam mësues mendjehollë
Kam mësues të mirë.

Mësuesi im më mëson
Si prind më edukon

Por edhe më qorton,
Sepse shumë më donë.

Mesësi im i vërtetë
E ka Ditën e vet,
Ajo ditë është 7 Marsi
E shënon Historia dhe Atlasi.
Për pe e për fije
Janë vrushkuj lirie!

Suedi, mars 2008

Ismet & Mejreme Hasani - Suedi(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •