MË THANË…
| Sunday, 05.25.2008, 12:36 PM |  

Më thanë lulet

Na merr në vjershë

Vjersha do behar,

 

Më thanë bletët

Ç`bëjmë ne pa lulet

Vjersha do nektar.

 

Më thanë fëmijët

Na merr edhe neve

Vjersha do rritë,

 

 

Më tha dielli

Lulet, bletët, fëmijët

Nuk bëjnë dot pa dritë.

 

Më tha shiu

Edhe unë do të vi

Pa stuhi e erë,

 

Si do të rriten lulet

Si do të rriten fëmijët

Kur s`shohin ylbere.

 

Ua hapa derën

Luleve, bletëve

E fëmijëve përnjëherë,

 

Hyri edhe dielli

E mora dhe shiun

Vjersha u bë ylber.

  

Më tha trimi

Me pushkën time

Edhe unë do të vi,

 

Ju asnjë pa mua

Fare s`keni vlerë

Po s`patët liri.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •