Shtepi te paperfunduara
| Sunday, 06.22.2008, 09:08 AM |  

Si endrra te braktisura
Aviten perhumbshem
Anash rruges ku shkoj.

Skelete te ardhmesh-
Gjysmake nga pamjaftueshmeria
Nga lodhja
E duarve dhe e shpirtit
Fiksojne te fundit fotografi qe marr prej ketu
Rremuje mbi njera tjetren.

Dhe ngerdheshja prej kllouni e kohes
Gjithmone kunder njerezve
Paloset ne fijet e kujteses
Shtresezohet me pengjet.

Mure te pandertuar, vetmitare
Mbushin hapesiren pa pyje e pa yje te realitetit
Legjendat po se po.
Frymethithet paevitueshem
Rendon supeve
Do mbese gjate ne mushkeri
Ky ajer dhimbjeje.

Njerezit do marrin fryme vrazhde e me vrazhde cdo dite
Pa e ditur sa embelsi u ka mbytur
Ky dyluftim endrracberes me kohen.

2006(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30