LETERSIA SHQIPTARE - Pezull


Pezull
| Sunday, 06.22.2008, 09:10 AM |  

Letra që mblidhen,
Një nga një,
Mbi tryezën time,
Letra të padërguara,
Heshtin,
Në pritje.

Letra që më mbajnë mua
Përbrenda
Dhe psherëtimat e dikurshme
Që më nuk kanë kuptim,
Mesnatat…

Letra,
Për ata që pranë nuk ishin,
Atëherë.

Letra,
Ku u mbështeta
E dobët,
Duke hedhur
Përhumbshëm,
Rrjetën e dashurisë
Nëpër fletë të bardha.

Letra të frikshme,
Ku qenia ka frikë nga vetvetja
Derdhur aty pa kursim.

Letra të gjalla,
Që marrin frymë vetveten,
Duke zëvendësuar
Mungesat e papërballueshme:
Njerëzit.

Letra…
Që mblidhen një nga një,
Letra të pamarra, palexuara-
Zëra të padëgjuar
Heshtin,
Në pritje.

2005(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •