Kur vjen dimri
| Sunday, 06.22.2008, 09:10 AM |  

Jashtë
Ajri mban erë kërcunjsh që digjen,
Ajri dimëror…
- dua të them: I ftohti.

Pak njerëz
Ose silueta njerëzore,
Fare pak
I afrohen njëri-tjetrit.

Dikush kërkon një cakmak për
Të ndezur cigaren
Dhe ikën.

Me stinët,
Ndërrohen bravat e shpirtit
Bëhemi më të ngurtë
- dua të them: më të largët.

Është dimër.
Brenda strukemi,
Të dehur nga avujt e cajit
Dhe dëgjojmë kërcunjtë që digjen…

Jashtë,
Por sidomos brenda.

2003(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •