Këmbim vitesh
| Friday, 06.27.2008, 05:37 PM |  

Ç’na kap kështu

në këmbim të viteve?

Gëzojmë që kemi shpëtuar

apo përpiqemi të djegim natën

me fishekzjarre?

 

Ç’na kap kështu

në këmbim të viteve

sa harrojmë të shpiem

dhe nga një lule në varre?...

 

nata e Vtit të Ri 2007, Tiranë(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •