Të falem dashuri
| Friday, 06.27.2008, 05:40 PM |  

” U bëra prapë djalë i ri , sill verë!”…

                           Khajami

 

Seç kam një vrrull në gjak

që më kthen në të ri,

Të falem dashuri!

 

Dhe plagët më pushojnë

hukatur dhembshuri,

Të falem dashuri!

 

Dhe sytë më kthjellohen;

s’e paskam aq të zi,

Të falem dashuri!

 

Më lahet dhe mëria

dhe ndihem më i ri,

Të falem dashuri!

 

Dhe mendja merr guxim

Si të mos kish kufi,

Të falem dashauri!

 

Nuk jam më i penduar

që s’ vdiqa më i ri,

Të falem dashauri!

 

Se vonë e mora vesh,

që në thelb je liri,

të falem dashauri!(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30