PRANVERA ESHTE KTHIM
| Tuesday, 08.12.2008, 07:24 PM |  

Gjithmone   kendoj per nje cati
Ku dallendyshet perseri ngriten folete
mengjeset  zgjojne me cucuritje
Per ison llafazane  qe  ngrihet  lart  ne  rete.
Gjithmone  mendoj  kthimin tim.
Nje ze nga larg me peshperit ne vesh
Gjaku yt, eshte yni.
Eja,  pragu te therret  
Te pret, sic e ke lene.
Gjithmone   kendoj nje kenge
Qe  pikellimin  mund.
Eshte shpresa, nuk jam vetem,
Dhe syri nenes hapur  
Te lule  radhiqja e Marsit
era e perkund.
Pranvera eshte kthim,  
Gjithmone  na  therret.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:




 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •