Bilall Maliqi
| Tuesday, 09.23.2008, 09:35 PM |  

Bilall Maliqi
Bilall Maliqi  u lind më 08.04.1969, në katundin ElezBali, komuna e Preshevës. Shkollën fillore dhe të mesmen grafike me shkallë të lartë i kreu në Preshevë. Ka ndjekur kursin e gazetarisë dhe aftësimin në fushën e trajnimeve gazetareske në B.K.SH. “Perspektiva” Bujanoc.

Veprat letrare:

”Rrugëtimi” poezi për të rritur 2004
“Rrugëtim përjetësie” poezi për të rritur 2005
“Gëzim dhe drojë” tregime 2005
“I lutemi Zotit” poezi fetare 2006
“Perëndim i varur” poezi për të rritur 2006
“Kodra e luleve” poezi për fëmijë 2007.
“Vula e kohëzezës” poezi për të rritur 2007

Është i prezentuar në panoramën e krijuesve të Kosovës Juglindore të shkrimtarit Hysen Këqiku “Psherëtimë për tokën”. Është sekretar i Klubit letrar “Feniks” dhe gazetar i revistës “Perspektiva”, bashkëpuntor i revistës për fëmijë dhe të rinj “Diellori” si dhe gazetar i revistës “Hapi”.
Jeton dhe vepron në Preshevë.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •