Gani Sadiku
| Sunday, 10.19.2008, 10:07 PM |  

Gani Sadiku lindi më 25.11.1963 në fshatin Gjyrishec, Malësia e Gallapit, komuna e Dardanës.
Shkollën fillore e kreu në vendëlindje dhe në Tyxhec, të mesmen në Dardanë, ndërsa Fakultetin e Bujqësisë në Prishtinë. Eshtë menaxher  në ndërmarjen e lojnave të fëmijëve "LANTI COM" e cila ndërmarje zhvillon veprimtari në Prishtinë dhe në disa qytete tjera të Kosovës. Jeton në Dardanë.
Ky është libri i tij i parë.


Përgatiti: Fitore Bunjaku

(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30