LETERSIA SHQIPTARE - Arsim Halili


Arsim Halili
| Friday, 12.12.2008, 11:38 PM |  

Arsim Halili
Arsim Halili, lindur më 19.08. 1976 në Dobrosin, Komuna e Bujanocit.

Me profesion  arsimtar pranë shkollës fillore “Sami Frashëri” në Dobrosin dhe gazetar në revistën javore “Perspektiva” si dhe anëtar i redaksisë së revistës mujore për fëmijë “Diellori”. Në revistën Perspektiva punoi në rubrikën e kulturës, ndërsa në revistën  “Diellori”, publikoi tema pedagogjike në interes të fëmijëve dhe mësimdhënësve, kryesisht krijoi poezi për të rritur.

Ka publikuar vështrime kritike të veprave të botuara në revistën Perspektiva

Përmbledhjen e parë e ka në dorëshkrim, të gatshme për botim.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •