LETERSIA SHQIPTARE - Vellimi i ri poetik nga poeti Petraq Risto


Vellimi i ri poetik nga poeti Petraq Risto
| Sunday, 12.14.2008, 03:50 PM |  

Brenda nje harku kohor gati 5 vjecar, Petraq Risto ka botuar vellimet poetike "Loje shahu ne shekullin XXI", "Engjelli me virus H5N1", "Hallelulja" dhe tani sefundmi "Lexuesi i buzeve" ar+sy+eja". Gjithashtu gjate kesaj kohe poezite e tij kane udhetuar rrugeve virtuale te internetit dhe kane rene ne duart e lexuesve te perkthyera ne anglisht, spanjisht, frengjisht, rumanisht, etj.
Libri ka 224 faqe me format 15.5X22 cm. Cmimi 600 leke.
Ne liber ka gjithashtu shkrime per poezine e Ristos nga Dr. Moikom Zeqo, Luan Rama, Granit Zela, Qazim Shehu, Vaid Hyzoti, nje interviste te autorit marre nga gazetari Albert Zholi, si dhe nje parathenie te vete autorit.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •