http://letersia.zemrashqiptare.net/
LETERSIA SHQIPTARE

Vellimi i ri poetik nga poeti Petraq Risto
| Sunday, 12.14.2008, 03:50 PM |

Brenda nje harku kohor gati 5 vjecar, Petraq Risto ka botuar vellimet poetike "Loje shahu ne shekullin XXI", "Engjelli me virus H5N1", "Hallelulja" dhe tani sefundmi "Lexuesi i buzeve" ar+sy+eja". Gjithashtu gjate kesaj kohe poezite e tij kane udhetuar rrugeve virtuale te internetit dhe kane rene ne duart e lexuesve te perkthyera ne anglisht, spanjisht, frengjisht, rumanisht, etj.
Libri ka 224 faqe me format 15.5X22 cm. Cmimi 600 leke.
Ne liber ka gjithashtu shkrime per poezine e Ristos nga Dr. Moikom Zeqo, Luan Rama, Granit Zela, Qazim Shehu, Vaid Hyzoti, nje interviste te autorit marre nga gazetari Albert Zholi, si dhe nje parathenie te vete autorit.