LETERSIA SHQIPTARE - Qeverisja Vendore - shqyrtime krahasimtare


Qeverisja Vendore - shqyrtime krahasimtare
| Monday, 12.29.2008, 01:22 AM |  

Miq te nderuar, keto dite me doli nga shtypi libri:

Qeverisja Vendore - shqyrtime krahasimtare
 
Ne kete studim timin kam bere krahasimin e qeverisjes vendore ne kater shtete qe dikur bashkejetuan ne ish Jugosllavi: Kosoven, Serbine (dy komunat e Kosoves Lindore: Presheve e Bujanoc), Maqedoni e Mal i Zi.
Botues: Shtepia Botuese VATRA Prishtine,
 
Redaktor Akademik Esat Stavileci
Recensente: Prof. Dr. Agim Zogaj
                   Prof. Dr. Ibrahim Gashi
 
Libri ka 152 faqe (formati B-5) (16X24)
CIP BKUK 352(496.51:497.1)(083.77)
ISBN 978-9951-441-43-8
Cmimi: 4 euro

Te interesuarit, Librin: Qeverisja Vendore - Shqyrtime krahasimtare (autor: Ferid Selimi)
mund ta gjejne ne Librarine prane Institutit Albanologjik ne Prishtine,
ne shtandet e libershitesve ne sheshin Zahir Pajaziti ne Prishtine si dhe ne fillim te vitit 2009, mbase do ta gjeni edhe:
ne librarine e Dukagjinit te sheshi Nena tereze ne Prishtine.
Do te bej perpjekje qe librin ta dergoj edhe neper librarite e qendrave te tjera te Kosoves. Ju faleminderit ne mirekuptim.


Autori: Ferid Selimi

(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •