http://letersia.zemrashqiptare.net/
LETERSIA SHQIPTARE

Qeverisja Vendore - shqyrtime krahasimtare
| Monday, 12.29.2008, 01:22 AM |

Miq te nderuar, keto dite me doli nga shtypi libri:

Qeverisja Vendore - shqyrtime krahasimtare
 
Ne kete studim timin kam bere krahasimin e qeverisjes vendore ne kater shtete qe dikur bashkejetuan ne ish Jugosllavi: Kosoven, Serbine (dy komunat e Kosoves Lindore: Presheve e Bujanoc), Maqedoni e Mal i Zi.
Botues: Shtepia Botuese VATRA Prishtine,
 
Redaktor Akademik Esat Stavileci
Recensente: Prof. Dr. Agim Zogaj
                   Prof. Dr. Ibrahim Gashi
 
Libri ka 152 faqe (formati B-5) (16X24)
CIP BKUK 352(496.51:497.1)(083.77)
ISBN 978-9951-441-43-8
Cmimi: 4 euro

Te interesuarit, Librin: Qeverisja Vendore - Shqyrtime krahasimtare (autor: Ferid Selimi)
mund ta gjejne ne Librarine prane Institutit Albanologjik ne Prishtine,
ne shtandet e libershitesve ne sheshin Zahir Pajaziti ne Prishtine si dhe ne fillim te vitit 2009, mbase do ta gjeni edhe:
ne librarine e Dukagjinit te sheshi Nena tereze ne Prishtine.
Do te bej perpjekje qe librin ta dergoj edhe neper librarite e qendrave te tjera te Kosoves. Ju faleminderit ne mirekuptim.

Autori: Ferid Selimi