Daim Miftari
| Saturday, 02.14.2009, 01:13 PM |  

Daim Miftari

Daim Miftari lindi më 1979 në Sërmnovë të Gostivarit, ku kreu shkollimin fillor dhe të mesëm. Ka studiuar në degën e Gjuhës dhe Letërsisë Shqiptare në Fakultetin Filologjik në Shkup, ku ndjek edhe studimet pasuniversitare. Ka punuar si gazetar, përkthyes dhe mësimdhënës në shkollë të mesme. Punon nëpunës shtetëror në Qeverinë e Maqedonisë. Ka botuar librat me poezi: Vaji rinor (1999), Tavolina ime (2004), Tingujt e heshtjes (2007), As ëndrra për nesër (2010). Poezi të tij janë përkthyer edhe në gjuhën maqedone

dhe angleze. Jeton në Shkup.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •