LETERSIA SHQIPTARE - Fatmir Halimi


Fatmir Halimi
| Saturday, 03.14.2009, 10:30 AM |  

Fatmir Halimi
Fatmir Halimi u lind në vitin 1972 në fshatin Dumnicë e poshtme të Podujevës.Shkollën fillore e kyeu në vendlindje, të mesmen në Podujevë, ndërsa studimet në degën Letërsi dhe gjuhë shqipe i kreu në Fakultetin e Filologjisë në Prishtinë. Është gazetar dhe professor i letërsisë dhe ghuhës shqipe. Me shkrime është marrë që nga shkolla fillore, kurse poezitë e para i botoi më 1989 në revisten; "Zëri I rinisë", dhe që atëherë botoi gati në të gjitha gazetat dhe revistat tona, si Rilinja(Bujku), Bota e Re, Fryma etj. "Kornizat e burgut", është shkruar gjatë viteve 1993-96, i cili pas kërkesave të lexuesve po botohet përseri.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •