Larg Atdheut
| Tuesday, 01.09.2007, 11:53 PM |  

    Na u  tret shikimi udhëve të botës,
    Me kembët gjithmonë në krahë,
    Rrugës për diku.
    Ikim, vijme, ikim prap
    Dhe nuk e gjejmë.
    Kur jemi këtu jeta na therrët larg
    Kur jemi larg zemra na sjell këtu.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •