LETERSIA SHQIPTARE - Rrezja


Rrezja
| Tuesday, 01.09.2007, 11:53 PM |  

 
   Një rreze ra në pus,
   errësira e kapi rob.
   Vendosi ta mbyste në ujë
   dhe dëshirën e fundit i kërkoi.

   Le të shihem edhe një herë
   mbi këtë ujë,-tha rrezja,
   -para se nën të të përfundoi.
   Dhe uji si pasqyrë
               mbi tokë e dërgoi.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •