Abdirahim Idrizi
| Monday, 04.13.2009, 06:01 PM |  

Abdirahim Idrizi
Abdirahim Idrizi
Abdirahim IDRIZI u lind më 10-07-1950 në fshatin Zherovjane K.K. Tetovë banon dhe jeton në Prishtinë.
Deri më tash ka botuar këta libra:
1. Ndriçimi I Mendjes
2. Libri i Jetës
3. Kënaqësitë e Seksit
4. Monografia e Poliklinikës,,GALAXY,,
Vlerësime të publikuara për krijimtarinë letrare të Abdirahim Idrizit:
Prof. Dr. Ymer Koçinaj. Dr.Fatime Shkodra.Prof. Daut Demaku. Prof. Ramiz Kelmendi
Përveç  shkrimeve si krijues,
Abdirahim Idrizi është themelues, drejtues i një Organizate Shëndetësorë në Prishtinë që është themelua në dhjetorë 1989 ku edhe vazhdon veprimtarin e vetë, ka të dhëna të vërteta të mbështetura me dëshmi, deklarata  të personave që kanë qenë bashkëpunëtorë, shokë, miq që e shpalosin veprimtarin, punën, familjen e Abdirahim Idrizit, shiko ueb faqen e Poliklinikës, ueb faqen e familjes IDRIZI. Se çfarëdo që të them dhe shkruaj për veten time kishte qenë i njëanshëm.
Kjo tregon se Abdirahim Idrizi është edhe drejtues i suksesshëm e një Organizate shëndetësore, shiko deklaratën lexo deklaratat e personave eminentë të Kosovës dhe të Maqedonisë:
Veprimtari i palodhshëm Z. Adem DEMAQI. Prof.Dr.Ilir Tolaj,Prorf. Daut DEMAKUT,Z.Bardhyl MAHMUTI,Rektori i USHi Tetovës Prof. Dr.Sadi BEXHETI. Aktivisti e vendvendosjes Z.Albin KURTI. Prof.Driton LAJÇI.Z.Muhamet MAVRAJ , e shumë, shumë deklarata të tjera shiko librin MONOGRAFIA e Poliklinikës ,,GALAXY-jë.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •