Harruar jemi
| Tuesday, 01.09.2007, 11:56 PM |  

    Ti harrove të më thoshe lamtumirë
    kur u largove,
    ndaj unë të prita, ti duhet të vije.
    I lodhur nga pritja fillova të mendoja
    dhe mu kujtua se ti as mirupafshim nuk
    më the.
 
    Ti harrove të mi thoshe,
    dhe unë harrova të ti kujtoja,
    tani harruar jemi, 
   edhe pa u ndarë akoma.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30