Aurora Damini
| Saturday, 05.16.2009, 06:07 PM |  

Aurora Damini
Aurora Damini

Aurora Damini, lindur më 26 gusht 1968 në qytetin e Fierit.

Eshtë diplomuar në Fakultetin e Filologjisë në degën Gjuhë-letërsi shqipe në Universitetin "A. Xhuvani" Elbasan. Përfundoi studimet post diplomike për magjistraturë në Universitetin shtetëror të Tetovës (Maqedoni) në degën Letërsi shqipe.

Ka botuar 2 vëllime, një me poezi dhe tjetrën prozë poetike, përkatësisht "Po nesër?!" dhe "Kali i bardhë i ëndrrës". Ka në shtyp librin e tretë.

Aktualisht punon gazetare në gazetën "Metropol".(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30