Driton Zenku
| Sunday, 08.23.2009, 03:00 PM |  

Driton Zenku
Driton Zenku

Lind në vitin 1979 në Gostivar. Është sociolog i diplomuar. Takimet e para të poezisë së  poetit me lexuesin ishin në vitin 2000, atëherë kur edhe botoi librin e parë me poezi të titulluar “Dielli në Natë”.
Përmbledhja me poezi “Rruga e Rrugëve”, paraqet librin e tij të dytë me radhë, dhe është botuar në vitin 2008, me mbështetje të Ministrisë së Kulturës së R . Maqedonisë.
Krijuesi Driton ZENKU është i njohur edhe si gazetar. Ka ushtruar rolin e zëvendëskryeredaktorit në gazetën “Shqip”, të Maqedonisë. Një kohë të gjatë ka punuar si gazetar i pavarur në gazetat ditore “Lajm” dhe ”Koha”. Aktualisht jeton dhe vepron në qytetin e tij të lindjes.
(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •