Arbër Arapi
| Friday, 09.18.2009, 01:28 PM |  

Arbër Arapi
Arbër Arapi
Arbër Arapi ka lindur në Kavaje, me 5 nentor te vitit 1984. Shkollën fillore, tetevjecare e ate te mesme e ka kryer në vendlindje. Me 25 nentor te vitit 2008 është diplomuar ne degen "Gjuhë dhe Letërsi e Huaj", ne drejtimin Menaxhim Turistik, ne Verona te Italise, e ka trajtuar temen “Pjesemarrja e shkrimtarit shqiptar Petro Marko (1913-1991) ne Luften Civile Spanjolle”; teme kjo e vleresuar me maksimumin e pikeve nga anetaret e komisionit.
Aktualisht eshte duke ndjekur nje Master ne Marredheniet Publike, gjithmone ne Verona te Italise.

(Kuriozitet: Petro Marko eshte lindur me 25 nentor (1913), diten kur u diskutua diploma)!


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •