Fatmir Musai
| Tuesday, 10.13.2009, 10:49 PM |  

U lind më 29 mars 1955 në qytetin e Elbasanit. Shkollën fillore dhe të mesme I kreu në qytetin e lindjes. Më pas mbaroi Fakultetin Histori-Filologji, dega gjuhë-letërsi, në Universitetin e Tiranës, në vitin 1978. Ka qenë anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve të Shqipërisë, që në vitin 1977, kur ishte ende student. Sot aderon në Klubin e Shkrimtarëve "Kostandin Kristoforidhi", me qendër në Elbasan. Për 14 vjet ka qenë mësues në shkollën e mesme të qytetit të Librazhdit dhe më pas në shkolla dhe punëra të ndryshme të qytetit dhe qarkut të Elbasanit. Sot punon në Bashkinë e qytetit të Elbasanit, në detyrën e drejtorit të Kulturës, Rinisë, Sporteve dhe Standarteve Arsimore.
Që nga viti 1976 e deri në vitin 2006 ka botuar 4 libra:
"Thirrja e jetes" (poezi),
"Në rodhan" (vjersha për fëmijë),
"Sfide" (poezi) dhe
"Dhe engjëjt simulojnë" (tregime, esse, persiatje).

Për ZSH: Kujtim Agalliu

(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •