Faton Ratkoceri
| Thursday, 10.22.2009, 06:17 PM |  

Faton Ratkoceri
Faton Ratkoceri
I lindur në fshatin Llugaxhi, Komuna e Lipjanit në vitin 1975, Kosovë. Në moshën 6 vjeçare me familje barten për të jetu në Prishtinë ku kryen shkollën fillore në shkollën "Josip Broz Tito" (tani quhet Ismail Qemajli) në lagjen Kodra e Diellit. Shkollën e mesme ekonomike e kryen në vitin 1994 me sukses të shkëlqyer. Fillon studimet pranë Universitetit të Prishtinës, Fakulteti i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze por i ndërprenë si pasojë e emigrimit në Britani të Madhe në vitin 1995. Në Londër jeton dhe punon deri në vitin 2000 kur edhe vendos të kthehet në Kosovë. Në vitin 2009 përfundon studimet për Bachelor në Gjuhë dhe Letërsi Angleze. Studion për Master të Biznesit dhe Administratës në Universitetin e Sunderlandit në Britani të Madhe. Poezinë e ka pasion dhe hobi. I martuar, baba i dy fëmijëve. Familjen, shoqërinë dhe natyren i ka frymëzim në jetë.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •