LETERSIA SHQIPTARE - Bajazit Cahani


Bajazit Cahani
| Tuesday, 11.03.2009, 04:12 PM |  

Bajazit Cahani
Bajazit Cahani u lind në Has. Ka punuar si gazetar në organet e shtypit dhe mësues i gjuhës e letërsisë në shumë shkolla të rrethit të Kukësit. Nga viti 1993 deri më 2006 ka punuar si gazetar dhe kryeredaktor në Radio Kukësi. Tani jeton në Tiranë.
 
Ka botuar librat:

“Në pritje” , poezi, 1972

“Rrjedh një lumë”, poezi, 1981

“Dhe mbeta flaka në udhëtim”, poezi, 1998

“Nada, Nada dhe poema të tjera”, 2009

‘Nëpër kohë”, poezi të zgjedhura, 2009


Për ZSH: Kujtim Morina

(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •