LETERSIA SHQIPTARE - Alma Papamihali


Alma Papamihali
| Wednesday, 10.14.2009, 08:39 PM |  

Alma Papamihali
Alma Papamihali
Alma Papamihali, një zë në poezinë shqiptare, ka lindur dhe ka studiuar në Tiranë. Që në fëmijëri ka ndjekur pasionin dhe dashurinë për letërsinë, dhe veçanërisht poezinë. Ka bashkëpunuar me shumë gazeta dhe revista të kohës. Prej vitesh jeton larg vendlindjes, por që lidhjet e saj me vendin si ka ndërprerë asnjëherë. Një hallkë e fuqishme që e forcojnë këtö lidhje, janë vetë poezite e saj.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •