LETERSIA SHQIPTARE - Genc Kastrati


Genc Kastrati
| Thursday, 01.28.2010, 10:01 PM |  

Genc Kastrati ka lindur ne Peje me 16. 09. 1972.Shkollen fillore dhe te mesme i kreu ne Peje per te vazhduar studimet ne Prishtine ne Fakultetin e Shkencave Matematikore Natyrore dega Kimi.I detyruar nga rregjimi sllav  nderpret studimet per te emigruar ne Gjermani e me pastaj ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes , ne New York ,ku edhe sot jeton dhe punon.Me letersi merret qe nga mosha rinore.Ne fillim te vitit 2010 boton librin e tij te pare me poezi ' Kerkime nder ethe ' , ndersa ne vitin 2011 boton librin e tij te dyte me poezi "Stinet e Tua".


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •