LETERSIA SHQIPTARE - Gerti Pashaj


Gerti Pashaj
| Saturday, 03.13.2010, 11:34 PM |  

Gerti Pashaj
Gerti Pashaj
Gerti Pashaj, u lind dhe u rrit në Tiranë. Aty kreu shkollën tetëvjeçare dhe më pas u shkollua në degën e ekonomisë. Megjithatë pasioni i tij vazhdimisht mbeti letërsia dhe veçanërisht poezia, me të cilën është marrë që në fëmijëri. Vargjet e tij përmbajnë nota lirike dhe karakterizohen nga një frymë dashurie, që të rrëmbejnë dhe të bëjnë për vete.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •