Kety Bercaj
| Saturday, 03.20.2010, 07:11 PM |  

Kety Bercaj
Kety Bercaj
Kety Bercaj ka lindur në Shkodër më 20/05/1982. Në vitin 2001 transferohet në Verona të Italisë ku ushtron profesionin si piktore, studion për pikturë dhe historinë e arteve të bukura. Veprimtarinë e saj artistike e ndjek profesori dhe arkitekti Sebastiano Zanetti.

 

Përveç piktures, ënderra e saj është edhe poezia. Pjesë e shpitit të saj prej artisteje.                           

 

Përgatiti: PILO  ZYBA                                              (Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30