LETERSIA SHQIPTARE - Eriola Musaraj


Eriola Musaraj
| Saturday, 03.27.2010, 09:38 AM |  

Eriola Musaraj
Eriola Musaraj
Eriola Musaraj ka lindur në qytetin e Vlorës, ka mbaruar universitetin në degën ekonomik dhe punon si në këtë profesion.Por si do të shikoni dhe vetë pasi të lexoni poezitë e saj, ajo bie në sy për talentin, mënyrën, dhe ndjeshmërinë e thellë.Ndërtimi, këndvështrimi i veçantë dhe shprehja e tyre me art mendoj se e bëjnë poezinë e saj të ndahet nga shumë botime që sot mbushin faqet e librave dhe gazetave. Ç’do lexues që mërr në dorë këtë poezi, e ndjen veten pjesë te artit të kësaj vajze të talentuar.

               

Pilo  Zyba(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •