Faton Mehmeti
| Monday, 03.29.2010, 07:00 PM |  

Faton Mehmeti u lind më 12.09.1982 në Ferizaj, ku ka kryer shkollën fillore dhe të mesme, kurse fakultetin e letërsisë dhe të gjuhës shqipe në Prishtinë. Me shkrime ka filluar të merret që nga bankat e shkollës së mesme. Një kohë ka qenë bashkëpunëtor në gazetën lokale "Ferpress". Ka të shkruar një numër të madh të poezive,  të cilat pritet së shpejti t'i përmbledh në një libër. Punon si arsimtar i gjuhës shqipe.(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30