LETERSIA SHQIPTARE - Genta Kaloci


Genta Kaloci
| Monday, 04.05.2010, 05:04 PM |  

Genta Kaloci
Genta Kaloci
GENTA  KALOCI, ka lindur në qytetin e Beratit. Shkollën e mesme e mbaroi në Athinë. Të lartën dega  Psikologji e mbaroi në kolegjin Amerikan po në Athinë. Specializimin e ka mbaruar në Oksford në Angli dega “ Psikologji kreminane”. Poezia është pjesë e jetës së saj. Shtë ajo pjesë e padukshme të cilën ua dhuron lexuesve nëpërmjt vargjeve të frymëzuara, dëshirës dhe talentit.

 

Pilo  Zyba(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •