LETERSIA SHQIPTARE - Ilir Sefaj


Ilir Sefaj
| Friday, 04.23.2010, 08:10 PM |  

Ilir Sefaj u lind më 30.12.1982 në Novosellë të Pejës.

Shkollën fillore, të mesmen dhe Fakultetin e letërsisë dhe të gjuhës shqipe i mbaroi në Prishtinë. Aktualisht ndjek studimet posdiplomike në Universitetin e Prishtinës po ashtu në degën e letërsisë shqipe. Një kohë ka punuar si lektor në të përjavshmen “Focus” si dhe në të përditshmen “Iliriapost”. Disa nga shkrimet e tij janë publikuar edhe në gjuhën serbe. Po ashtu shkrimet e tij janë publikuar në të përditshmet shqiptare që botohen në Kosovë dhe jashtë saj. Është autor i një numri të konsiderueshëm poezish të cilat pritet t’i përmbledh në një libër. Kontributi i tij vihet në pah më së miri në fushën e letërsisë, posaçërisht shkrimet që kanë të bëjnë me kritikën letrare. Ilir Sefaj jeton në Prishtinë.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •