Enver Sulaj
| Sunday, 04.25.2010, 12:30 PM |  

Enver Sulaj u lind më 4 maj 1970 në fshatin Malësi e Re të Prizrenit. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, të mesmen në Prizren, ndërsa studimet universitare në Degën Letërsi dhe Gjuhë Shqipe i kreu në Universitetin e Prishtinës. Është gazetar dhe profesor i gjuhës shqipe dhe i letërsisë. Deri më tani ka botuar librin me poezi “Nyjë në ujë”, Rilindja, Prishtinë, 1997. Përveç me poezi, ai merret edhe me gazetari. Krahas krijimtarisë letrare dhe gazetarisë, që nga viti 1994 ai është angazhuar në procesin edukativo- arsimor.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •