Erjeta Kici
| Monday, 07.12.2010, 06:39 PM |  

Erjeta Kici ka lindur në vitin 1978 në qytetin e Kavajës në një familje arsimtarësh. Në vendlindje mori dhe mësimet e para  dhe shkollën e muzikës. Shkollën e mesme e kreu në Tiranë.

Qysh në moshë të vogël kishte pasion për librat e lexonte vazhdimisht , duke jetuar në botën e tyre të magjishme . Erjeta ka shkruar  tregime dhe poezi, pergatiti dhe botoi romanin " Për një fjalë më shumë ." në vitin 2005, botim i shtypshkronjës Guttenberg . Në vitin 2008 boton romanin " Zemra e fundit" Botim i shtëpisë botuese Emal Tiranë. Pritet  romani i saj i tretë " Një jetë në kërkim." Pret të botoje librin poetik : " UNE KAM LINDUR POEZI !". Aktualisht, Erjeta jeton në Itali. Poezitë janë shkëputur nga libri poetik .


Përgatiti: Pilo Zyba

(Votes: 2 . Average: 1.5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •