Anton Marku
| Sunday, 08.15.2010, 02:46 PM |  

Anton Marku u lind me 15 gusht 1971 në Gjakovë. Deri më tani ka botuar katër libra me poezi të cilët janë përkthyer edhe në gjuhën angleze dhe gjermane: ,,Cikloni i Dashurisë’’ (2000), ,,Gjurmë mbi Hije’’ (2002), ,,Dielli i Mesnatës‘‘ (2004) dhe ,,Vizioni Blu‘‘ (2010). Ai poashtu është prezantuar edhe në përmbledhjen me poezi të poetëve që jetojnë në Austri, Man fragst mich, ob ich bin‘‘ (,,Pyetem nëse jam‘‘ (2009). Anton Marku është edhe anëtar i Klubit Letrar ,,Gjon Nikollë Kazazi‘‘ në Gjakovë si dhe i Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •