Deshira Haxhi
| Sunday, 11.21.2010, 10:59 AM |  

Deshira Haxhi ka lindur ne 28.8 1976 ne Zhulat te rrethit te Gjirokastres...mbas shkolles 8-vjecare ka bere shkollen pedagogjike Pandeli Sotiri .. ne vazhdimesi universitetin per cikel te ulet po ne Gjirokaster. I pelqen psiko-pedagogjia ne shkalle te theksuar..ka shkruar qe ne femini me shume ne proze. Qe prej vitit 1997 jeton dhe punon ne kryeqytetin Helen...Poezite e me poshtme jane shkeputur nga libri i pare qe ajo ka ne shtyp me titull "DASHURI  ENGJELLORE"

 

Pilo  Zyba(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •