Avdullah Shaban Bunjaku
| Sunday, 02.13.2011, 04:00 PM |  

Avdullah Shaban Bunjaku u lind më 06.09.1982 në Vushtrri. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje. Që nga bankat e shkollës fillore shprehu interesimin e tij për të qenë krijues në fushën e letërsisë dhe artit. Nga viti 2001 udhëheqë me Teatrin “ARS”, ku gjër më sot ka shkruar shumë skenare të zhanreve dramë e komedi të cilat i ka realizuar edhe në skenë, duke e luajtur rolin e aktorit, skenaristit dhe regjisorit. Vlen të përmenden dramat “ Vonesa e shqiptarëve po lahet me gjak”, “Nata e vorrit”, “Lypësi Memec”, ”Mungesat në Shkollë”, ndërsa në zhanrin e komedisë “Kush jam unë?”, “Cool caffe”. Edhe sot është mjaft aktiv në shoqërinë civile duke udhëhequr me organizatën  “Ars Qendra”.

''Sikur të ishte ëndërr'' është libri i tij i parë.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •