LETERSIA SHQIPTARE - Dilaver Asani


Dilaver Asani
| Friday, 06.10.2005, 06:54 PM |  

Dilaver Asani u lind me 10 prill te vitit 1956 ne f.Vranjovce te Gostivarit.
Mesimin fillor e kreu ne vendlindje per te vazhduar gjimnazin ne Gostivar,dhe t`i ndjek studimet ne A.P ne Shkup ku diplomoi me 1979. Punon si arsimtar i Historise,Kultures Qytetare dhe Gjeografise ne shkollen fillore "Ismail Qemali" ne Gostivar. Deri me tani ka botuar 7 libra: Permbledhja me pozei "Rruge pa fund":permbledhja me poezi "Molle Sherri";dokumentari historik "Prej Gos(k)tivarit ne Dubrovnik"; permbledhja me poezi ne dy vellime "Goca e Tivarit" dhe "Rrefimet e Goces se Tivarit'' etj.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •